Hjem - gammel 1

– en moderne tverrfaglig klinikk med fysioterapi, kiropraktikk, osteopati, ultralydundersøkelser og trykkbølgebehandling

}

Kiropraktorvakt

22 95 11 14

Åpent hele året

Velkommen til oss som kunde og pasient!

Det gleder oss at du har kommet hit til Din Helse Bjølsen

Over 80% av våre kunder er referert av andre kunder, og det er vi veldig stolte og glade for.

Vi holder åpent alle dager og helger.  Vi vil holde åpent hele sommeren 2020.

Vi tilbyr nå også ultralydundersøkelser for diagnostisering av muskelskader.
Ønsker du en time til ultralyd må du ringe 22 95 11 14-vi har foreløbig ingen online booking muligheter på dette.

Din Helse Bjølsen samarbeidsavtaler

Kontakt

Klikk her for adresse og kontaktinfo

Bestill time 7 dager i uken.

Ring oss på 22 95 11 14

Vi tilbyr

Fysioterapi

Kiropraktikk

Osteopati

Diagnostisk ultralyd

Trykkbølgebehandling

Dry needling

Ultralydveiledet injeksjonsbehandling

Vi er en privatklinikk som lever av våre gode resultater. Håper du også blir en fornøyd kunde – som vil anbefale Din Helse Bjølsen videre.

Behandlere hos oss er primærkontakter med selvstendig behandleransvar på lik linje med leger og tannleger. Vi har lagt opp praksis slik at vi ikke har ventelister på hverken kiropraktikk, fysioterapi, osteopati eller akupunktur. Du kan komme direkte til fysioterapi uten henvisning til lege, da fysioterapi ved klinikken er helprivat.

Vi synes det er gøy å hjelpe folk, og har mange års erfaring med å drive tverrfaglig klinikk. Vi tilbyr fysioterapi, kiropraktikk, osteopati, akupunktur og massasje på vår klinikk på Bjølsen i Oslo. Vi setter deg som pasient i fokus og tilbyr derfor akuttimer hver dag. Hos oss kan du få time på kvelden, slik at du får kiropraktorhjelp og annen hjelp når det passer deg og ikke midt i arbeidstiden. Man vet aldri når smerten kan inntreffe, og vi har derfor også kiropraktorvakt i helger og høytider.

Vi liker å hjelpe, så ikke nøl med å ringe oss på 22 95 11 14. Vi er gode på masse, og aller best på:

Online brosjyre

Når trenger du en kiropraktor, osteopat eller fysioterapeut?

Det er ikke alltid så lett å vite hva slags behandling du har behov for når smertene melder seg.

Trenger du en kiropraktor, eller skulle du kanskje gått til en osteopat? Dette trenger du heldigvis ikke å tenke på hos oss. Det er nettopp dette som er fordelen med en tverrfaglig klinikk.

Vi har bred kompetanse innen flere behandlingsområder, og guider deg til rett behandling enten du trenger en kiropraktor, fysioterapeut eller osteopat.

Hvis du har henvisning fra lege til fysioterapeut, har du to valg:

 • Du kan ringe til en fysioterapeut med driftstilskudd i nærmiljøet der du bor. Du betaler egenandel som er i overkant av 220 kr på disse stedene. Dersom du har frikort (type 2 – ikke samme som hos lege eller for medisiner) betaler du ingenting.
  Enkelte lidelser og aldersgrupper har krav på gratis fysioterapi gjennom kommunen. Disse finner du her.
  Ventetiden hos kommunale fysioterapeuter med driftstilskudd er forholdsvis lang. 6-8 uker er ikke uvanlig.
 • Dersom du ikke ønsker å vente kan du få time på Din Helse Bjølsen samme dag.
  Prisforskjellen for en vanlig konsultasjon er mellom 250 og 350 kroner. Da betaler man litt mer, men får god hjelp med én gang.
  NB! Trykkbølgebehandling som vi har ved klinikken er ikke dekket på noen kommunale fysioterapisteder, derfor er det svært få som tilbyr dette, og det vil uansett ha samme pris kommunalt som privat.

Dersom du vil bestille time hos oss, ring oss på 22 95 11 14 eller benytt vår Online booking

Vi har avtale med alle forsikringsselskap.
Ta kontakt med oss på telefon for å få brukt din behandlingsforsikring.

Byens beste kiropraktor!

Man får raskt time, god service og optimal behandling.

Toralf er en erfaren, kunnskapsrik og utrolig dyktig terapaut – anbefales på det sterkeste!”

Hjem - gammel 2

– Kristin Holte – Crossfitutøver

Jeg er svært fornøyd med tilbudet jeg har fått hos Din Helse Bjølsen, og behandlingen jeg har fått har gitt god effekt.

De fleste er nok som meg, og oppsøker hjelp først når smertene går utover daglig og normal funksjonsevne. Jeg skulle ha oppsøkt hjelp før, hadde jeg visst bedre.

Toralf er både fysioterapeut og kiropraktor, og møter deg med kompetanse, vennlighet og interesse.

Hjem - gammel 2

– Mai Elisabeth Hermansen

Jeg har slitt med skuldersmerter ved trening i flere år og har prøvd mange ulike behandlinger. Etter noen få behandlinger og gode råd fra Toralf er smertene helt borte. Går nå jevnlig til behandling og har holdt meg helt skadefri det siste året.

Får raskt time og bra service.

Hjem - gammel 2

– Mari Waagan

Vært hos mange kiropraktorer og fysioterapeuter de siste årene, men det er ingen som er like flink som Toralf Thomassen hos Din Helse Bjølsen.

Få som er like god menneskekjenner som Toralf og får deg til å slappe av – selv med smerter. Han lytter, er faglig dyktig, kunnskapsrik og tilpasser behandlingen etter hver enkelt pasient.

Jeg har også kombinert behandlingen hos kiropraktor med behandling hos osteopat Marielle, som også er veldig dyktig i jobben sin.

Hos Din Helse Bjølsen får man den hjelpen man trenger.

Hjem - gammel 2

– Karoline Sandvik Hernar

En kiropraktor kan hjelpe deg hvis uhellet skulle være ute og du akutt får vondt i feks. ryggen, bekkenet eller nakken. Kiropraktorer kan også hjelpe deg med problemer du har hatt over en lengre periode, og vi kan hjelpe deg med hodepine og migrene. Akutte smerter kan oppstå når du er på shoppingtur i Oslo, eller på fisketur i skogen, om du er gammel eller ung. Slike problemer og plager kan skje oss alle.

Ryggen kan plutselig slå seg vrang, og du står der i en veldig unaturlig vinkel mens smertene skyter oppover gjennom ryggen. Dersom du har opplevd det, vet du hvor vondt det er. Har du ikke opplevd det, så har du vært heldigere enn du kanskje er klar over. Dersom du er i den første gruppen har du muligens fått hjelp av en kiropraktor – men hva gjør egentlig kiropraktorene på klinikken vår?  Og hva kan vi hjelpe deg med?

Hva vi kan hjelpe deg med

I tillegg til å behandle ryggsmerter (som er det første mange forbinder med en kiropraktor), har våre kiropraktorer lutdanning i å behandle mange andre plager og lidelser. Her kan vi nevne plager som hodepine, nakkeplager, brystsmerter, skuldersmerter, svimmelhet og migrene.

Vi kan behandle et variert symptombilde. I tillegg til behandling er også diagnostikk og forebygging av plager i disse områdene en viktig del av vårt arbeidsområde.

Vi har drevet i årevis med forebyggende behandling, og det er utrolig hvor mange smerter og plager pasienter kan unngå med riktig forebygging.  kiropraktor Toralf Thomassen er i tillegg utdannet fysioterapeut, og er en av få i landet med begge disse utdannelsene. Han kan derfor gi en meget helhetlig vurdering og behandling.

Kiropraktorer kan

 • Behandle pasienter med refusjon fra folketrygden (uten henvisning fra lege)
 • Henvise til legespesialist
 • Sykemelde pasienter i inntil 12 uker

Hvordan kan en typisk behandling hos en kiropraktor foregå?

Det første våre kiropraktorer er opptatte av er å finne ut hvor problemet ditt sitter, og hvordan det skal behandles på best mulig måte. Med andre ord, stille en diagnose.

Dette kan for eksempel skje ved at du forteller fritt om hvordan du opplever problemet, beskriver smerten, i hvilke situasjoner smerten oppstår, din arbeidssituasjon, andre sykdommer osv.

Med utgangspunkt i dette vil våre behandlere stille spørsmål for å få et best mulig bilde og forståelse av dine plager. Kiropraktoren vil også bruke andre undersøkelsesmetoder som ortopediske og nevrologiske tester, undersøkelser med hender (palpasjon) osv.

På denne måten finner våre kiropraktorer ut hvordan de på best måte vil behandle deg og hjelpe deg videre.

Dersom kiropraktoren finner det nødvendig vil du henvises videre, og eventuelt sendes til andre undersøkelser som CT, MR, røntgen o.l. Dette gjøres da for å være helt sikker på at riktig diagnose blir stilt, og ikke minst for å sikre at riktig behandling blir iverksatt.

Så lenge det ikke er mistanke om underliggende spesifikk sykdom, og det ikke foreligger noen hendelse som har ført til skade, anbefales ikke bildediagnostikk slik som røntgen, CT eller MR. Bildediagnostikk har sjelden behandlingsmessig konsekvens og klinisk undersøkelse hos kiropraktoren er ofte tilstrekkelig

 

Ulike behandlingsmetoder hos en kiropraktor

Når diagnosen er stilt er det klart for behandling. Kiropraktorene våre bruker mange forskjellige behandlingsmetoder, både hver for seg og i en kombinasjon. De fleste av metodene utføres manuelt med hendene. Den mest kjente metoden er nok metoden som heter “spinal manipulasjon”, som gir den karakteristiske “knekkelyden”. Dette er en metode som beveger leddene lenger enn bevegelsesområdet som er normalt, uten å skade leddet. Knekkelyden man ofte hører er ikke ledd eller knokler som slår mot hverandre, men rett og slett luftbobler.

Andre metoder våre kiropraktorer benytter er bl.a. massasje av muskler og sener, stimulering, samt trening og øvelser. Dette kan både være øvelser du skal gjennomføre selv hjemme etter veiledning, og spesialtrening som består av øvelser du utfører under behandlingen sammen med kiropraktor. Særlig for pasienter med langvarige smerter i nakke og rygg har denne spesialtreningen vist seg å være svært effektiv. Trening og øvelser hjelper deg både med å bli kvitt dine problemer og lidelser raskest mulig, men ikke minst også med å ta vare på helsen din og unngå smertene også når behandlingen hos din kiropraktor er over. Nettopp av den grunn er forebygging også en viktig del av arbeidet til en kiropraktor. Noen ganger kan lidelser og problemer være relatert til arbeidet ditt, og i slike tilfeller er det kanskje mulig å utføre arbeidet på en annen måte. Andre ganger kan det være nyttig for deg med noen hjelpemidler som løser problemene dine. Dette kan for eksempel være en annen type stol. Her er det mye som kan være aktuelt både som roten til og løsningen på dine problemer. Med kiropraktorens kunnskap og din livserfaring kan dere sammen forebygge fremtidige plager og lidelser.

Vår filosofi på klinikken er at vi alltid skal velge å gjøre deg frisk og smertefri på den mest naturlige og minst invasive måten. Når du får resultater av denne typen behandling, er alltid resultatet godt.