Fysioterapi er en klinisk og forebyggende virksomhet som utøves av fagpersoner med offentlig godkjenning/autorisasjon. Fysioterapeuter arbeider ut fra en forståelse av at kropp og sjel hører sammen og påvirkes av deres omgivelser.

Som en privat klinikk skiller vår fysioterapi seg ut fra det offentlige helsevesenet ved at vi ikke har ventelister og kan tilby raskere behandling til våre pasienter.

Vi tror på en helhetlig tilnærming til behandling, og vi har et dedikert team av erfarne fysioterapeuter som arbeider for å hjelpe pasientene våre å oppnå sine mål og bli kvitt sine plager.

Vi har også topp moderne utstyr tilgjengelig, inkludert ultralyd og trykkbølgebehandling. Ultralyd gir oss muligheten til å undersøke kroppen på en mer detaljert måte, og gir oss muligheten til å identifisere skader og problemer som kanskje ikke er synlige ved en enkel undersøkelse.

Dette gir oss også muligheten til å utvikle mer presise og effektive behandlingsplaner. Kontakt oss i dag for å få rask og effektiv behandling

Trykkbølgebehandling er en annen avansert teknologi som vi benytter oss av for å behandle skader. Denne behandlingen er svært effektiv for å redusere smerter og betennelse, samt å fremme heling og rehabilitering.

Ved å benytte oss av denne teknologien, kan vi hjelpe våre pasienter å komme seg raskere tilbake til optimal helse og bevegelighet.

Vår klinikk har et bredt spekter av behandlingsmuligheter tilgjengelig, inkludert manuelle teknikker, øvelser, massasje og rådgivning. Vi tror på å tilby våre pasienter en skreddersydd behandlingsplan, og vi jobber tett sammen med dem for å oppnå deres individuelle helsemål.

Så hvis du har en skade eller plager i muskler, ledd, nervesystem eller kretsløp, trenger du ikke vente på å få hjelp fra offentlige helsetjenester. Kontakt oss i dag for å få rask og effektiv behandling, og for å komme deg tilbake til en sunn og aktiv livsstil.

Det teoretiske grunnlaget for fagutøvelsen er forankret i naturvitenskapelig og samfunnsvitenskapelig kunnskap, og en erkjennelse av at ulike faktorer bidrar til opprettholdelse av helse, og likeledes til smerte og funksjonsnedsettelse.

Henvisning fra lege, kiropraktor, eller manuell terapeut er vanlig før oppstart av behandling hos fysioterapeut. Du kan også ta direkte kontakt med fysioterapeuten uten henvisning.

Hva behandler fysioterapeuten?

Fysioterapeuten forebygger og behandler plager og sykdommer i de deler av kroppen vi bruker når vi beveger oss. Det vil si muskler, ledd, nervesystem og kretsløp. Fysioterapeuten behandler blant annet:

  • Opptrening etter skade
  • Nakkesmerter
  • Ryggsmerter
  • Kneproblemer
  • Hofteproblemer
  • Idrettskader
  • Hodepine
  • Armsmerter
  • Muskelfestebetennelser

Hva gjør fysioterapeuten?

Fysioterapeuten setter seg ved første konsultasjon grundig inn i din problemstilling / situasjon. Dette gjøres ved å lytte til det du har å si, samt ved å stille deg en del utfyllende spørsmål. Når sykdomshistorien er gjennomgått gjør fysioterapeuten en grundig undersøkelse som består av observasjon, aktive og passive bevegelsestester, samt mer spesifikke tester.

Utifra sykdomshistorien og undersøkelsen setter fysioterapeuten en funksjonsdiagnose og utabeider sammen med deg et behandlingsopplegg. Behandlingen kan inneholde manuelle teknikker, øvelser, massasje, elektroterapi, og råd og veilledning.

Slyngetrening med Redcord

Behandlingen består av øvelser i Redcord slynger. Slyngene utgjør et ustabilt underlag slik at kroppen er nødt til å stabilisere kontinuerlig underveis i øvelsene. Målet er en smertefri behandling for å stimulere et godt muskelsamspill.

Les mer om slyngetrening med Redcord

ÅPNINGSTIDER

Man - Tor: 8:00 - 20:00
Fredag: 8:00 - 19:30

Kom innom oss i
Moldegata 9,
0445 Oslo

Telefon: 22 95 11 14

Anmeldelser