Akupunktur

I dag deles vanligvis akupunktur inn i klassisk akupunktur og medisinsk akupunktur. Etter endt utdannelse ved Norges Helsehøyskole, praktiserer Veronica klassisk akupunktur basert på tradisjonell kinesisk medisin og medisinsk akupunktur i form av triggerpunktsbehandling. I dag er det vanlig å bruke akupunktur både som komplementær medisin og som et alternativ til vestlig medisin.

Hva behandler akupunktøren?

En akupunktør tar imot pasienter med ulike lidelser og plager. Dette kan være:

Akutte og kroniske smertetilstander
Luftveisplager
Nevrologiske tilstander
Fordøyelsesbesvær
Tilstander innen gynekologi, urinveier og genitalia
Lettere psykiatriske tilstander

Hva gjør akupunktøren?

Ved første time hos akupunktøren vil det foretas en inngående utredelse av pasientens sykdomshistorie. Akupunktøren vil deretter stille en diagnose basert på både denne og en klinisk undersøkelse. Diagnosen vil avgjøre valg av behandling. Behandlingen vil hovedsakelig være å sette tynne, sterile engangsnåler i huden på bestemte punkter. Ut i fra diagnosen kan akupunktøren også velge å benytte seg av tilleggsbehandlinger som elektroakupunktur, kopping og moxa. Ved elektroakupunktur vil noen utvalgte nåler på kroppen motta svake strømimpulser mens pasienten ligger på benken. Dette benyttes vanligvis på smertetilstander. Kopping er glasskopper med vakuum som settes på et bestemt område på kroppen for å bedre sirkulasjon og gjennomstrømning i området. Moxa er en urt som benyttes på noen nåler for å gi varme til kroppen gjennom nålen. Ved en vanlig akupunkturbehandling ligger pasienten med nåler i 20-40 minutter. Pasienten vil også motta råd, veiledning og prognose.

Kinsesisk medisinsk Tui Na massasje

Ønsker du virkningsfull lindring for dine nakke og skuldersmerter? En strukturell kombinasjon av massasje, akupressur og kroppsmanipulasjon er optimal for funksjonelle lidelser.

Les mer om Tui Na massasje

ÅPNINGSTIDER

Man - Tor: 8:00 - 20:00
Fredag: 8:00 - 19:30
Helg: Tlf 45 10 11 11

Kom innom oss i
Moldegata 9,
0445 Oslo

Telefon: 22 95 11 14

Besøk oss på Facebook

Anmeldelser