Bekkensmerter hos gravid
Bekkensmerter rammer mange gravide

Er du gravid og har bekkensmerter så betyr ikke det at du har bekkenløsning!

Se vårt videoinnlegg for mere informasjon: Bekkenløsning kan behandles av både kirpraktorer, osteopater og fysioterapeuter på klinikken vår. Vårtosteopat Veronica Vildmyren har spesialutdanning på diagnoser rettet mot gravide. Les mer lenger nede i artikkelen for mere informasjon

Bekkenløsning og gravide

Hjelp mot bekkensmerter og osteopati

Veronica Vildmyren er osteopat og har i tillegg en 2 årig spesialisering på problemer under graviditet, etter fødsel og behandling av gravide og barn og spedbarn.

Hun har tidligere jobbet på Bekken & Barn men jobber nå fulltid på Din Helse Bjølsen. Har du smerter i bekkenet , andre bekkenplager som bekkenløsning eller smerter annet sted under svangerskapet så kan hun hjelpe deg.

Veronica utfører også undersøkelse av deg etter fødsel, og gir råd og veiledning om hva du trenger å gjøre.

Under kommer mer om Veronica.

Veronica Vildmyren – osteopat

Osteopat V. Vildmyren
Osteopat Veronica Vildmyren

Osteopat D.O MNOF

Veronica jobber som osteopat på Din Helse Bjølsen. Hun har tatt sin fireårige fulltidsutdannelse i osteopati ved Høyskolen Kristiania i Oslo- uteksaminert i 2016. Hun har også en to-årig videreutdannelse innen kvinnehelse og osteopatisk behandling av spedbarn og barn, fra 2018. I tillegg til dette fordypet hun seg innen bekkenrelaterte smerter hos gravide i sin diplomoppgave.

Selv om hun har en sterk interesse for kvinnehelse og behandling av barn,  jobber hun også mye med blant annet nakke/rygg/bekken– og stressrelaterte plager. Men alle pasienter i alle aldre er velkommen.

Veronica ser på sammenhengen mellom dine plager, kropp og hverdag, for å få en helhetlig forståelse av dine plager. Under en konsultasjon vil du som pasient oppleve en grundig anamnese(samtale) og undersøkelse, samt behandling basert på anamnesen og undersøkelsen.

I tillegg til å jobbe som osteopat holder Veronica også kurs i førstehjelp på spedbarn,barn og voksne.

Veronica har tatt kurs i:

– «Sports medicin»

– Smertebehandling med nåler (dry needling)

– Pediatri «osteopatisk tilnærming til barn under ett år»

– Behandling av stramt tungebånd hos spedbarn- Doktor barnegod (Annette Resch).

Bekkensmerter hos gravide og etter fødsel 1