Om oss

Alle behandlerne med autorisasjon på klinikken gir trykkbølgebehandling.

Parham, Wollkert-Thomassen og Grimsrud kan alle rekvirere deg direkte til annen bildediagnostikk (RTG, CT, MR) ved behov. I tillegg kan de henvise til ortoped, nevrolog, revmatolog eller hvilken som helst annen medisinsk spesialitet dersom dette er nødvendig.

Nydalen

Martin Grimsrud

Martin Grimsrud

Kiropraktor og medeier

Martin Grimsrud er kiropraktor og kommer fra Oslo. Han tok utdannelsen sin på Anglo- European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth, England.

Martin Grimsrud har drevet aktivt med langrenn og fotball og har i løpet av den tid utviklet stor interesse for idrettsrelaterte skader, treningsveiledning og rehabilitering.

 Les mer om Martin

Toralf Thomassen

Toralf Thomassen

Fysioterapeut/Kiropraktor | Medeier

Bestill time

Thomassen er både fysioterapeut og kiropraktor. Han er aktiv innen Crossfit, og har jobbet med flere norske idrettsutøvere og crossfitutøvere. Toralf har hodepine, prolapser og svimmelhet som spesialinteresse utover ryggproblematikk.

Toralf har ansvaret for spesialutredninger for prolaps, svimmelhet og hodepine på Din Helse Bjølsen.

For mer om Toralf les her

Marielle Kongsvold

Marielle Kongsvold

Osteopat

Marielle Kongsvold har jobbet som osteopat på Din Helse Bjølsen siden 2016.
Hun tok sin fireårige fulltidsutdannelse ved Høyskolen Kristiania, med bachelorgrad,- og profesjons år i Osteopati.
Utdanningen baserer seg på fagene anatomi, fysiologi, biomekanikk, nevrologi og sykdomslære.
Veronica Vildmyren

Veronica Vildmyren

Osteopat

Veronica har bred erfaring innen muskel-skjelettplager hos voksne, og funksjonelle plager hos spedbarn og barn, fra flere års praksis i ulike klinikker. Her på Din Helse har hun jobbet som osteopat siden 2017. 

Hun tok sin fireårige fulltidsutdannelse i osteopati ved Høyskolen Kristiania, og en to-årig videreutdannelse innen osteopatisk behandling av gravide, spedbarn og barn ved Phanta Rhei, Nederland.  

Veronica er lidenskapelig opptatt av kvinnehelse og har av den grunn en rekke ulike kurs innen dette feltet. 

Les mer om Veronica

 

 

Ingrid Nicander

Ingrid Nicander

Osteopat

Ingrid er utdannet Osteopat ved Høyskolen Kristiania 2016, en fireårig fulltidsutdannelse. Tidligere har Ingrid drevet aktivt med skøyter og fotball. Ingrid er redaktør for fagbladet Osteopaten i Norge, samt Nordic Osteopathic Journal i Norden.

Hun jobber også som klinikkveileder for studenter på Høyskolen Kristiania. 

Les mer om Ingrid

 

Bjølsen

Michael D. Parham

Michael D. Parham

Kiropraktor |Diagnostisk Ultralyd |Medeier

Bestill Time

Michael er fra Lillehammer og tok utdannelsen sin fra Macquire University i Sydney, Australia.

Han jobber med diagnostikk, vurdering og behandling av muskelskjelettsmerter. Han har spisskompetanse inn ultralyddiagnostikk og ultralydveiledet injeksjonsbehandling i samarbeid med Dr. Lars H. Fosse. Han gjør også vurderinger for fastleger/helsepersonell som henvises for diagnostikk eller injeksjonsbehandling.

Tonje Angelsen

Tonje Angelsen

Fysioterapeut

Tonje Angelsen er utdannet fysioterapeut ved Oslo Metropolitan University. Hun er aktiv friidrettsutøver og har to ganger deltatt i de olympiske leker, deltatt i VM og EM, hvor hun har EM sølv fra 2012.
Tonje tilbyr en rekke behandlingstilbud innenfor mange områder, men har særlig stor erfaring med muskel- og skjelettplager, idrettsskader, stressrelaterte plager, rehabilitering og treningsveiledning.
Trine-Reneé Klaveness

Trine-Reneé Klaveness

Muskelterapeut

Trine-Reneé er fra Narvik i Nordland, og har jobbet flere år med muskel-skjelett plager. Alt fra akutt til langvarig.

Hun har et stort fokus på hverdagshelse, rehabilitering og forebygging. I tillegg jobber hun med bedriftshelse og gruppetrening. Hun tenker helhetlig, og fokuserer på biologiske, psykologiske og sosiale faktorer. Hun har stor interesse for uspesifikke langvarig plager/smertetilstander, og skrev bacheloroppgave om fibromyalgi. I tillegg har hun nylig gjennomført et pilotprosjekt om rehabilitering etter covid-19 sykdom

Les mer om Trine-Reneè  

Nathalie Moen Balhald

Nathalie Moen Balhald

Kiropraktor

Nathalie er kiropraktor og kommer fra Trondheim. Hun tok utdanningen på Macquarie Univeristy i Sydney, og har tatt videre utdanning i idrettsmedisin og kursing i Dry Needling og myofasciell bløtvevsbehandling.
Nathalie er en allsidig kiropraktor som behandler hele bevegelsessystemet. Hun har en markant sportslig bakgrunn som toppidrettsutøver i fotball og friidrett, tidligere verdensmester i Styrkeløft utstyrsfritt (2016) og CrossFit-utøver.

Les mer om Nathalie

ÅPNINGSTIDER

Man - Tor: 8:00 - 20:00
Fredag: 8:00 - 19:30

Kom innom oss i
Moldegata 9,
0445 Oslo

Telefon: 22 95 11 14

Anmeldelser