85 / 100
Bekkenplager
Bekkensmerter rammer mange gravide

Er du gravid og har bekkensmerter så betyr ikke det at du har bekkenløsning!

Se vårt videoinnlegg for mere informasjon: Bekkenløsning kan behandles av alle kiropraktorene på klinikken vår. I tillegg har vi en osteopat som har spesialutdanning rettet mot gravide. Les mer lenger nede i artikkelen for mere informasjon

Bekkenløsning og gravide

Få hjelp mot bekkensmerter med osteopati

Veronica Vildmyren er osteopat og har i tillegg en 2 årig spesialisering på problemer under graviditet, etter fødsel og behandling av gravide og barn og spedbarn.

Hun har tidligere jobbet på Bekken & Barn men jobber nå fulltid på Din Helse Bjølsen. Har du smerter i bekkenet , andre bekkenplager  som bekkenløsning med eller annet sted under svangerskapet ta kontakt.

Veronica utfører også undersøkelse av deg etter fødsel, og gir råd og veiledning om hva du trenger å gjøre.

Under kommer mer om Veronica.

Veronica Vildmyren – osteopat

Osteopat V. Vildmyren
Osteopat Veronica Vildmyren

Osteopat D.O MNOF

Veronica jobber som osteopat på Din Helse Bjølsen. Hun har tatt sin fireårige fulltidsutdannelse i osteopati ved Høyskolen Kristiania i Oslo- uteksaminert i 2016. Hun har også en to-årig videreutdannelse innen kvinnehelse og osteopatisk behandling av spedbarn og barn, fra 2018. I tillegg til dette fordypet hun seg innen bekkenrelaterte smerter hos gravide i sin diplomoppgave.

Selv om hun har en sterk interesse for kvinnehelse og behandling av barn,  jobber hun også mye med blant annet nakke/rygg/bekken– og stressrelaterte plager. Men alle pasienter i alle aldre er velkommen.

Veronica ser på sammenhengen mellom dine plager, kropp og hverdag, for å få en helhetlig forståelse av dine plager. Under en konsultasjon vil du som pasient oppleve en grundig anamnese(samtale) og undersøkelse, samt behandling basert på anamnesen og undersøkelsen.

I tillegg til å jobbe som osteopat holder Veronica også kurs i førstehjelp på spedbarn,barn og voksne.

Veronica har tatt kurs i:

– «Sports medicin»

– Smertebehandling med nåler (dry needling)

– Pediatri «osteopatisk tilnærming til barn under ett år»

– Behandling av stramt tungebånd hos spedbarn- Doktor barnegod (Annette Resch).