Behandlingsforsikring eller helseforsikring: 11 selskaper vi har avtale med

Behandlingsforsikring og helseforsikring er synonymer på det samme. Flere og flere har tilbud om helseforsikring gjennom jobben, eller har tegnet en privat avtale. Vi har avtale med alle forsikringsselskapene og kan behandle deg som har helse eller behandlingsforsikring. Det er viktig å vite at det er ulike retningslinjer og dekningsgrad hos de forskjellige selskapene. Dette kommer an på hvilken forsikring du eller din bedrift har tegnet for deg.

Type forsikring og hvilken dekningsgrad har betydning for hvilke behandlinger og profesjoner som dekkes. Det har også betydning hvor mange timer du får dekket og om du må betale en egenandel pr behandling.

Hvordan bruker du din helseforsikring?

  • Ta kontakt med arbeidsgiver og sjekk hvem dere har avtale med.
  • Ta deretter kontakt med ditt forsikringsselskap for å få opprettet en sak.
  • Oppgi at du ønsker å gå til vår klinikk eller spesifikt til en av våre behandlere.
  • Det må alltid foreligge en forhåndsgodkjent betalingsbekreftelse for at forsikringsselskapet skal dekke behandlingen hos oss.
  • I de aller fleste tilfellene kan vi direktefakturere selskapene, slik at du slipper å legge ut selv, men dette må du sjekke opp med din forsikring.

NB! som nevnt høyere opp er det ulik dekning på mange forsikringer. Dersom du er i tvil på om du har dekning, ta kontakt med oss på 22 95 11 14. Vi vil sørge for at du kommer til rett person med rett type dekning.

 

Hvem har vi avtale med?

Storebrand
Fremtind
DNB
Protector
Codan
Eika
Vertikal
Gjensidige IF
Tryg
Falck Healthcare
Nordic Netcare

 Mer om behandlingsforsikring

Omlag en halv million nordmenn er forsikret via bedrift eller private forsikringer, og det er det tidobbelte av hva det var for 5 år siden. Med en helseforsikring betaler du ofte ingenting av egenandelen hos fysioterapeut eller kiropraktor.

Forsikringen sikrer rask undersøkelse og behandling ved sykdom eller skade.

Din Helse Nydalen og Bjølsen har avtale med alle forsikringsselskaper som tilbyr behandlingsforsikring. Dette gjelder om du har en privat helseforsikring eller en via jobben. Uansett så er du dekket hos oss. Se på din egen forsikring om hva som er gjelder for deg. Som regel er du dekket for fysioterapeut eller kiropraktor, men ikke alle har dekning hos osteopat.

Les mer her om hvordan bruke og hva som er normalt når du er kunde hos :

Helseforsikring dnb

Helseforsikring storebrand

Helseforsikring gjensidige

Helseforsikring pris

 

Helseforsikring

Du kan benytte din helseforsikring hos de fleste terapeuter på Din Helse (Nydalen/ Bjølsen). Det letteste er om du tar kontakt med oss om du lurer på noe. Bruker du helseforiskringen hos oss sørger vi for at du som pasient kommer raskt til riktig utredning og riktig behandling. For mer om helseforsikring les vår artikkel –Hvordan forebygge ryggplager med behandling eller behandlingsforsikring

ÅPNINGSTIDER

Man - Tor: 8:00 - 20:00
Fredag: 8:00 - 19:30
Helg: Tlf 45 10 11 11

Kom innom oss i
Moldegata 9,
0445 Oslo
Telefon: 22 95 11 14

Anmeldelser