En behandlingsforsikring er en type helseforsikring som kan dekke kostnadene for behandling hos en fysioterapeut, kiropraktor eller osteopat.

Dette kan være nyttig for personer som ønsker å ha tilgang til rask behandling uten å måtte bekymre seg for kostnadene ved slike behandlinger.

Storebrand, Nordic Netcare, Vertikal, Tryg, Falck, If, Gjensidige, Euro Accident og DigiCare er alle selskaper som tilbyr behandlingsforsikring i Norge.

Uansett hvem du velger kan du velge oss

Samlet sett er behandlingsforsikring for fysikalsk behandling svært nyttig for personer som ønsker å ha rask tilgang til behandling uten å måtte bekymre seg for kostnadene

Din Helse Nydalen og Din Helse Bjølsen har et samarbeid med samtlige forsikringsselskaper i Norden, inkludert de nevnte selskapene som tilbyr behandlingsforsikring for fysioterapi , kiropraktikk og osteopati

Gjennom vårt samarbeid med forsikringsselskapene kan pasientene få dekket kostnadene for behandling hos Din Helse med forsikringen.

Dette kan gjøre det enklere og mer kostnadseffektivt for pasienter å få tilgang til nødvendig behandling, samtidig som forsikringsselskapene kan tilby et bredere utvalg av helsetjenester til sine kunder.

Storebrand behandlingsforsikring

Storebrand er en av de største aktørene på markedet og tilbyr behandlingsforsikring gjennom sin helseforsikring, Storebrand Helseforsikring.

Andre behandlingsforsikring tilbydere er:

Nordic Netcare behandlingsforsikring

Gjensidige behandligsforsikring

Euro Accident

DigiCare

Vertikal – Vertikal Helseforsikring

Tryg behandlingsforsikring

Falck tilbyr helseforsikring gjennom sitt Falck HealthCare-forsikringsprodukt.

If tilbyr også behandlingsforsikring gjennom sin helseforsikring, som inkluderer tilgang til fysioterapi og kiropraktorbehandling.

Vi kan hjelpe deg

Vi har avtaler med hele 11 selskaper som har utrolige dekningsnivåer, slik at alle dine fysioterapi-, kiropraktor- eller osteopati behandlinger blir direkte betalt av selskapet ditt!


For enkelte forsikringsselskap er det mulig å bestille timer online via en app, men du kan også bestille via våre nettsider. Nettsidene er sikkert kryptert for din trygghet – ta bare med beviset på forsikring når du skal møte opp.

Alle selskapene gir rett på et gitt antall behandlinger, og dette varierer fra firma til firma — derfor anbefales det sterkt at du tar kontakt direkte med din respektive leverandør. De har de fleste svarene. Dersom du har fått et saksid nummer så kan vi sjekke dekningen din. Ta kontakt med oss via kontaktskjema

behandlingsforsikring hva dekker den? bilde av en jente som tenker med kort og mobil i henda

Dette får du med en behandlingsforsikring

Som regel dekkes som nevnt alt fra 5 – 24 behandlinger. Trenger du flere behandlinger utover dette, må du selv kontakte ditt forsikringsselskap for å be om utvidet dekning.

De fleste forsikringer har 0 i egenandel, men noen typer har egenandel på opptil 250 kr som du må dekke selv ved hver konsultasjon.

Dette dekker din forsikring:

Som regel dekkes ikke

  • Ultralydundersøkelser
  • Injeksjonsbehandlinger

Det er noen selskaper som dekker ultralydundersøkelser, ta kontakt med oss via kontaktskjema så kan vi svare deg på om dette gjelder for din forsikring.

Helseforsikringen kan også gjelde for følgende tjenester:

  • Utredning hos legespesialist innen 7 virkedager, og tilgang til operasjon eller behandling innen 10 virkedager.
  • En medisinsk rådgiver
  • Psykolog
  • Digital legekonsultasjon
  • Second opinion hos annen behandler/ spesialist
  • Rehabiliteringsopphold etter operasjon

Oppsummering om behandlingsforsikring

Har du en behandlingsforsikring via jobben din (eller privat)? Den kan du benytte på våre klinikker i Oslo. Vi har avtale med alle selskaper i Norden som tilbyr behandlingsforsikringer. Dette gjelder både private og avtaler gjennom din bedrift.

Dersom du har behandlingsforsikring kan du som regel bestille time via forsikringens egen app, eller du kan bestille en vanlig time via vår online booking, og ta med deg bekreftelse fra selskapet.

Som regel får du alt fra 5-24 behandlinger og du trenger ikke kontakte lege eller spesialist for å bruke forsikringen (2023). I de fleste tilfeller kan du ta direkte kontakt med oss først og så senere får refundert utleggene du har hatt i etterkant. Lurer du på noe mer?

Toralf Wollkert Thomassen